Η Ammon Express γιορτάζει μαζί σας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού!

6 November 2017

Στις 12 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και συμμετέχουμε σε μία αξέχαστη εκδρομή ακολουθώντας τον δρόμο του κρασιού όπως αυτός χαράχτηκε από την αρχαία φιλοσοφία της αμπελουργίας.

Θα απολαύσουμε πανέμορφους αμπελώνες, θα ξεναγηθούμε στους χώρους οινοποίησης, ωρίμανσης και παλαίωσης τριών οινοποιείων,θα γνωρίσουμε τις ποικιλίες που καλλιεργούνται και θα δοκιμάσουμε τα εκπληκτικά κρασιά τους.

ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ

Οινοποιείο “Κτήμα Κυρ-Γιάννη”

Οινοποιείο “Κτήμα Φουντή”

Οινοποιείο “Κτήμα Χατζηβαρύτη”

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

12 Νοεμβρίου 2017

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ξεκινούμε με το λεωφορείο της Ammon Express στις 09:00 από τον Λευκό Πύργο. Η διαδρομή είναι 98 χλμ. και διαρκεί περίπου 1 ώρα 15’.

Φτάνουμε στο πρώτο οινοποιείο στην περιοχή της Νάουσας όπου ακολουθεί ξενάγηση και γευσιγνωσία στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη με την μοναδική θέα των αμπελώνων και της διαδικασίας του τρύγου να εκτείνονται μπροστά σου.Λόγω της ιδιαίτερης μέρας, θα πάρουν μέρος ειδικές εκδηλώσεις, συζήτηση με τους επαγγελματίες καθώς και ευκαιρία ελαφριού γεύματος.

Λίγα λεπτά πιο μακριά θα συναντίσουμε το απόλυτα ρουστικ Κτήμα Φουντή με το ιδιαίτερο στυλ του να μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, ξεναγώντας μας στο οινοποιείο και δοκιμάζοντας τα μοναδικά κρασιά τους.

Ακολουθώντας τον χαραγμένο δρόμο του κρασιού, μεταφερόμαστε στην περιοχή Γουμένισσας και το Κτήμα Χατζηβαρύτη με ξενάγηση και γευσιγνωσία στο οινοποιείο που μπορείς να βρείς ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών, παρατηρώντας την μαγική εικόνα όπου η φύση και ο ανθρώπινος παράγοντας γίνονται ένα.

Η εκδρομή γίνεται σε συνεργασία με το οινοτουριστικό δίκτυο “Δρόμοι του Κρασιού Βορείου Ελλάδος“ δίνοντας πληροφορίες για τα οινοποιεία, και τις ποικιλίες των κρασιών που πρόκειται να δοκιμάσεις!

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

– Μεταφορά από και προς την είσοδο των οινοποιείων.

– Συνοδός της Ammon Express και συνοδός από τους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» που θα συντροφεύσουν τις μετακινήσεις με χρήσιμες πληροφορίες, διαγωνισμούς φωτογραφίας, quiz με δώρα κ.ά.

– Η είσοδος στα οινοποιεία, η ξενάγηση και η γευσιγνωσία.

– Ειδική έκπτωση σε αγορές οίνων από τα οινοποιεία.

– Συνοδευτικά crackers και ποικιλία τυριών με κάθε γευσιγνωσία.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

– Το κόστος του γεύματος εντός ή εκτός οινοποιείων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 500 225.