Όροι Συμμετοχής

Παρακάτω βρίσκονται οι όροι συμμετοχής της Ammon Express για όλες τις εκδρομές, περιηγήσεις και δραστηριότητες από τα διάφορα σημεία εκκίνησης. Προτείνουμε τον πελάτη να τους διαβάσει προσεκτικά καθώς υποχρεώνεται να τους τηρήσει από τη στιγμή που ολοκληρώσει την κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της Ammon Express ή άλλου συνεργαζόμενου πρακτορείου. Η Ammon Express διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους συμμετοχής οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει απαραίτητο.

ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΗΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ AMMON EXPRESS

Ο πελάτης υποχρεούται να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδας της Ammon Express και να παρέχει απαραίτητες πληροφορίες κατά τη διαδικασία κράτησης (ονοματεπώνυμο, αριθμός τηλεφώνου, e-mail κτλ.) για την τελική ολοκλήρωση της κράτησης. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος της διατήρησης εχεμύθειας του προσωπικού του κωδικού, τον οποίο μπορεί να αλλάξει όποτε το θελήσει. Ο πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στην ιστοσελίδα της Ammon Express.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ – ΠΑΙΔΙΑ – ΒΡΕΦΗ

H Ammon Express δεν παρέχει υπηρεσίες σε ανηλίκους (<18 ετών) χωρίς συνοδεία ενήλικα. Παιδιά 3-12 ετών ταξιδεύουν με έκπτωση -50% στη τιμή του εισιτηρίου. Βρέφη ηλικίας έως 2 ετών ταξιδεύουν δωρεάν στην αγκαλιά ενός ενήλικα. Στα λεωφορεία της Ammon Express δεν παρέχονται παιδικά καθίσματα ασφαλείας.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

Η μεταφορά μικρόσωμων ζώων έως 7κιλά επιτρέπεται να μεταφέρονται μόνο σε ειδικό καλάθι διαστάσεων έως 50χ40χ70 εκ., με φίμωτρο και αποκλειστικά στο χώρο επιβατών. Η ευθύνη επίβλεψής τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής (φαγητό, νερό, σκίαση, ησυχία) βαραίνει τους ιδιοκτήτες τους. Οι ιδιοκτήτες πρέπει επίσης να τηρούν τους κανόνες και την πολιτική για τα κατοικίδια του εκάστοτε προορισμού.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία συνάντησης αναλόγως την πόλη αναχώρησης.
Από Θεσσαλονίκη:
Σημείο εκκίνησης: Λευκός Πύργος (Είσοδος) 08:00
Στάση 1: Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace 08:05
Στάση 2: Πλατεία Αριστοτέλους & Εγνατία (στο άγαλμα Βενιζέλου) 08:15
Στάση 3: Ξενοδοχείο Capsis 08:20
Στάση 4: Ξενοδοχείο The Met 08:25
Στην Αθήνα είναι:
Ο Σταθμός του Μετρό Χαλάνδρι όπου ο πελάτης ακολουθεί την έξοδο «Οδός Δουκ. Πλακεντίας (Προς Βριλήσσια)». Ο συνοδός περιμένει στην έξοδο στις 08:30π.μ και στις 17:30 εάν πρόκειται για την εκδρομή Ακρωτήρι Σουνίου – Ναός του Ποσειδώνα με Ηλιοβασίλεμα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την εκδρομή Αίγινα-Αγκίστρι το σημείο συνάντησης είναι ο Σταθμός του Μετρό Πειραιά στις 08:10π.μ
*Ο πελάτης πρέπει να βρίσκεται στη θέση εκκίνησης τουλάχιστον 10΄ νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα στο πρόγραμμα.
Εάν ο πελάτης έχει την επιλογή να αλλάξει το σημείο επιβίβασης (π.χ. Θεσσαλονίκη), πρέπει να ενημερώσει την Ammon Express μέσω τηλεφώνου ή e-mail έτσι ώστε να ανανεωθεί το αρχείο της κράτησης. Σε περίπτωση που ο πελάτης εμφανιστεί σε διαφορετικό σημείο επιβίβασης από αυτό που έχει δηλώσει χωρίς να ενημερώσει την Ammon Epxress, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει το λεωφορείο και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό.
Σε κάθε εκδρομή υπάρχει συνοδός, ο οποίος μεριμνά για την ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής και την τήρηση του προγράμματος. Η είσοδος στα λεωφορεία της Ammon Express γίνεται με την επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τυπωμένου ή σε οθόνη κινητού ή με την προφορική αναφορά του αριθμού κράτησης. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητεί από τον εκδρομέα την επίδειξη και ετέρου εγγράφου, αποδεικτικού της ταυτότητος ή της ηλικίας του, όταν αυτό, κατά την ανέλεγκτη κρίση της, απαιτείται για λόγους ασφαλείας και προστασίας τόσο των λοιπών επιβατών όσο και του ιδίου του ενδιαφερομένου.
Ο πελάτης δεν μπορεί να έχει μαζί του αποσκευή/ές ή βαλίτσα/ες ταξιδίου εκτός αν το αιτήσει από πριν μέσω τηλεφώνου ή e-mail την Ammon Epxress και έχουν πάρει επιβεβαίωση. Σε τέτοια περίπτωση, οι αποσκευές μεταφέρονται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.
Εντός του λεωφορείου απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα, το ποτό και το φαγητό.
Ο πελάτης αναμένεται να έχει κόσμια συμπεριφορά που θα σέβεται τους συνεπιβάτες του, τον οδηγό και το συνοδό της εκδρομής. Σε επιβάτες που συνοδεύουν παιδιά, η ευθύνη για την κόσμια συμπεριφορά των τελευταίων βαρύνει τους ίδιους. Αναίτιες εριστικές συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
Πελάτες σε κατάσταση μέθης, έλλειψης σεβασμού προς τους υπόλοιπους πελάτες, το συνοδό ή τον οδηγό ή με συμπεριφορά η οποία θέτει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής ή την ασφάλεια των υπολοίπων μπορεί να μην τους επιτραπεί η είσοδος στο λεωφορείο.
Πελάτες οι οποίοι λόγω αργοπορίας, αμέλειας ή μη σωστού προγραμματισμού από δικό τους φταίξιμο, δεν προλάβουν να ανέβουν στο λεωφορείο και δεν πάρουν μέρος στην εκδρομή, δικαιούνται είτε μεταφορά της εκδρομής τους σε μελλοντική ημερομηνία είτε αλλαγή της εκδρομής και καταβολή της πιθανής διαφοράς της τιμής του εισιτηρίου της νέας εκδρομής εάν είναι ακριβότερη. Σε περίπτωση που η νέα εκδρομή είναι φθηνότερη, οι πελάτες δεν δικαιούται επιστροφή της διαφοράς της τιμής. Σε κάθε περίπτωση τα παραπάνω ισχύουν κατόπιν διαθεσιμότητας.
Οι οδηγοί των οχημάτων ακολουθούν αυστηρή νομοθεσία σχετικά με τις επιτρεπόμενες ώρες οδήγησης, το προκαθορισμένο διάλλειμα σε μεγάλες διαδρομές και τις συνολικές ώρες οδήγησης το 24ωρο. Σε περιπτώσεις με υψηλή κίνηση στο δρόμο, έργα ή άλλους παράγοντες ανωτέρας βίας, τα σημεία αποβίβασης ή στάσης δύναται να τροποποιηθούν για την ορθή τήρηση της νομοθεσίας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΗ: Η πληρωμή γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της Ammon Express με χρεωτική/πιστωτική κάρτα ή με λογαριασμό PayPal. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50€/άτομο εάν ο πελάτης επιλέξει πληρωμή μέσω PayPal.
ΤΙΜΕΣ: Η τιμή για κάθε δραστηριότητα είναι ανά άτομο. Η τιμή του εισιτηρίου δεν συμπεριλαμβάνει τα προσωπικά έξοδα του πελάτη, ούτε φιλοδώρημα για τον οδηγό, συνοδό ή ξεναγό. Οι τιμές δύναται να τροποποιηθούν χωρίς ειδοποίηση.
ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ: Αλλαγή της κράτησης σε επόμενη ημερομηνία, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου ή e-mail έως 48 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης του λεωφορείου, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση, πλην της διαφοράς στην τιμή που ενδέχεται να έχει η νέα κράτηση. Σε περίπτωση επιλογής φτηνότερης κράτησης, ο πελάτης δεν δικαιούται την επιστροφή του υπολειπόμενου ποσού.
ΑΚΥΡΩΣΗ: Σε περίπτωση ακύρωσης, επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή. Όλες οι εκδρομές και οι δραστηριότητες είναι με μη-επιστρέψιμη τιμή.
ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ: Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του εισιτηρίου, ο πελάτης θα πρέπει να τηλεφωνήσει στα γραφεία της Ammon Express ή να επικοινωνήσει μέσω e-mail, ώστε να δώσει τα στοιχεία του και να εκδοθεί νέο voucher.
Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του εισιτηρίου λίγο πριν την αναχώρηση του λεωφορείου, ο πελάτης θα πρέπει να δώσει στο συνοδό της εκδρομής πριν την επιβίβασή του στο λεωφορείο τα στοιχεία του, ώστε εκείνος να επιβεβαιώσει την κράτηση και να του επιτρέψει να ταξιδέψει.

ΑΝΑΒΟΛΗ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Οποιαδήποτε αναβολή ή ακύρωση της εκδρομής από υπαιτιότητα της Ammon Express ανακοινώνεται στους πελάτες στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μέσω e-mail.
ΑΝΑΒΟΛΗ: Σε περίπτωση αναβολής και μετάθεσης της εκδρομής σε άλλη ημερομηνία, ο πελάτης δικαιούται την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου ή την εκ νέου κράτηση σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία επιθυμεί, αναλόγως διαθεσιμότητας.
ΑΚΥΡΩΣΗ: Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής, η Ammon Express υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη το αντίτιμο του εισιτηρίου.
ΤΗΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: Οι ώρες αναχώρησης του λεωφορείου της Ammon Express που αναφέρονται στο πρόγραμμα μπορούν λόγω συνθηκών να αλλάξουν έως και μία ώρα πριν ή μετά τις καθορισμένες. Η αλλαγή αυτή θα κοινοποιείται στους πελάτες μέσω e-mail αμέσως μόλις ληφθεί η απόφαση αλλαγής ώρας αναχώρησης. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης δεν δικαιούται αποζημίωσης.
Οι υπόλοιποι χρόνοι που αναγράφονται στο πρόγραμμα εκδρομής δεν είναι δεσμευτικοί. Σε περίπτωση καθυστερήσεων που οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες ή λόγους ανωτέρας βίας (μποτιλιάρισμα, έργα οδοποιίας, υποχρεωτική οδική παράκαμψη, κακές καιρικές συνθήκες κ.ο.κ.), η Ammon Express δεν ευθύνεται για τη μη πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος της εκδρομής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που ο πελάτης δικαιούται επιστροφή χρημάτων, αυτή γίνεται σε λογαριασμό του πελάτη σε τράπεζα εντός 4-5 ημερών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η ορθή λειτουργία των λεωφορείων αποτελεί ευθύνη του εκάστοτε συνεργαζόμενου πρακτορείου, τα μέσα του οποίου η AMMON EXPRESS χρησιμοποιεί.
Παρέχεται βασική ασφαλιστική κάλυψη κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τηρώντας απαρέγκλιτα τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, δεν υποβάλλουμε σε οποιαδήποτε μη αναγκαία επεξεργασία τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και συνεργατών μας, που περιέρχονται στην κατοχή μας, αλλά τηρούμε αυστηρά το απόρρητο αυτών στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας.
ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Ο χρήστης αναγνωρίζει, συμφωνεί, συναινεί και αποδέχεται ρητά ότι η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί, επεξεργάζεται και διαβιβάζει τα προσωπικά του δεδομένα για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή οι χρήστες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων τους βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΤ (ΜΗ.Τ.Ε.) AMMON EXPRESS // 0933E60000149701