Ποιοι Είμαστε

AMMON EXPRESS
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οδικό ταξίδι στο xρόνο, στην ιστορία, στον πολιτισμό, στην φυσική ομορφιά της Ελλάδας, αυτή είναι η Αmmon Express.

Η ΑΜΜΟΝ EXPRESS σε ταξιδεύει καθημερινά σε τοποθεσίες ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας και περιβαντολογικής αξίας, κομμάτια της ιστορικής μας κληρονομιάς, που βρίσκονται σε απόσταση λίγων ωρών από τη Θεσσαλονίκη, ιδανικές, για μονοήμερες αποδράσεις! Βεργίνα, Μετέωρα, Άγιον Όρος, Δίον, Όλυμπος, Πέλλα, Φίλιπποι Στάγειρα, Κερκίνη, Έδεσσα, είναι μόνο κάποιες από τις μονοήμερες εκδρομές μας.

“Πριν ένα χρόνο καθ’ οδόν προς την Βεργίνα με το αυτοκίνητο, σκέφτηκα τον εαυτό μου σαν έναν επισκέπτη της πόλης της Θεσσαλονίκης, της Ελλάδας. Σκέψεις και εικόνες διαδοχικά με συνεπήραν… Ιδανικά θα ήταν, ο ταξιδιώτης να έχει την επιλογή μιας μονοήμερης εξόρμησης σε μία τοποθεσία όπου συνδυάζει το μοναδικό μεσογειακό φυσικό περιβάλλον με το ελληνικό κλίμα, την ανεμελειά των διακοπών, τη γνώση της Ιστορίας την ομορφιά τουελληνικού φυσικού περιβάλλοντος, τις επιστήμες με τις τέχνες, τον πολιτισμό την ιστορία, την φιλοσοφία. Μια εκδρομή που να είναι εφικτή σε καθημερινή, εβδομαδιαία βάση. Να υποστηρίζεται από την σύγχρονη τεχνολογία, με άμεση ηλεκτρονική κράτηση, με γρήγορη πρόσβαση, με χαμηλόκόστος, με έμπειρους φιλόξενους συνοδούς και με απ’ ευθείας δρομολόγια.”

Τον χειμώνα του 2016, μια ομάδα έμπειρων στελεχών στο χώρο του ελληνικού τουρισμού, του πολιτισμού, της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και της διοίκησης, δημιουργεί μια πρωτότυπη εταιρεία για τα ελληνικά δεδομένα με την επωνυμία ΑΜΜΟΝ EXPRESS, μια “διαφορετική” εμπειρία για τους ταξιδιώτες της Ελλάδας.

Την άνοιξη του 2017 το μεγάλο ταξίδι της ΑΜΜΟΝ EXPRESS ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη. Στόχο έχει να αναβαθμίσει και να συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη του ελληνικού πολιτιστικού τουρισμού, αλλάζοντας τη σημερινή του εικόνα με σύγχρονους τρόπους.

Στην Ελλάδα ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς που επιθυμούν να γνωρίσουν και να απολαύσουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.
Η χώρα μας έχει αναδειχθεί ως πόλος έλξης επισκεπτών που αναζητούν τη γνώση της Ιστορίας, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και την ανάπαυση των διακοπών στη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Το γεγονός ότι σε 5 μήνες ταξίδεψαν μαζί μας πάνω από 2.000 επισκέπτες από 65 διαφορετικές χώρες, το αποδεικνύει περίτρανα. Με περισσότερους από 15 προορισμούς και με νέες υπηρεσίες όπως walking-talking-food, Tailor Made Service, on Demand κτλ συνεχίζει η ΑΜΜΟΝ EXPRESS να προσφέρει τις υπηρεσίες της για το καλοκαίρι του 2018.

Όπου και να βρίσκεστε σε οποιαδήποτε πόλη, χώρα μόνο με ένα κλικ στο www.ammonexpress.gr η ομάδα μας θα σας καλωσορίσει, θα σας φιλοξενήσει, θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία μοναδική, στην Ελλάδα του χτες, στην Ελλάδα του σήμερα!

Όλυμπος – Δίον

Εκδρομή στην ιστορία , τον πολιτισμό και την παραδοσιακή κληρονομιά ατενίζοντας το μυθικό βουνό των 12 θεών του Ολύμπου!

Βεργίνα – Πέλλα

Ταξίδι ιστορίας στο μακεδονικό βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου Β’.

Βέροια – Γευσιγνωσία Κρασιών

Βέροια, η γη του πολιτισμού και της θρησκείας.

Πόζαρ – Έδεσσα

Ειδυλλιακός προορισμός εκδρομής σε συνδυασμό με ολοκληρωμένο πρόγραμμα χαλάρωσης.

Λίμνη Κερκίνη

Ιδανικός φυσιολατρικός προορισμός ημερήσιας εκδρομής δίπλα σε σπάνια πουλιά και ζώα!

Άγιον Όρος με Κρουαζιέρα

H ημερήσια εκδρομή στην Ουρανούπολη και το Άγιον Όρος σε φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την ιερή χερσόνησο, όπου χτυπά η καρδιά του ορθόδοξου μοναστικού βίου για περισσότερους από δέκα αιώνες.

Μετέωρα

Λίγα φυσικά τοπία συγκινούν τον ταξιδιώτη όσο μια επίσκεψη στα μαγευτικά Μετέωρα.