Μάθημα Μαγειρικής

Ανακάλυψε το γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας μέσα από ένα διαδραστικό μάθημα μαγειρικής με διακεκριμένο σεφ.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις ενώ ταξιδεύεις, είναι να ανακαλύψεις και να εμπλακείς στη γαστρονομική κουλτούρα του τόπου. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα σταυροδρόμι γεύσεων, μια γαστρονομική μητρόπολη.

Απόλαυσε μια απόλυτα αυθεντική μαγειρική και πολιτιστική εμπειρία φτιάχνοντας μαζί με τον σεφ μας και την ομάδα του χειροποίητες δημιουργίες με άρωμα ελληνικό.

TO COOKING CLASS ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

  • Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή

ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

  • Ξενοδοχείο Le Palace Art Hotel, Τσιμισκή 12

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

  • 12:00 π.μ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

  • 2 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Ετοιμάζουμε όλοι μαζί παραδοσιακό τζατζίκι.

Διάλειμμα για ελληνικό καφέ και συνοδευτικά.

Μαθαίνουμε πως γίνονται τα περίφημα «Ντολμαδάκια γιαλαντζί», με ενεργή συμμετοχή σε όλη την προετοιμασία τους και στο τέλος δοκιμάζουμε το επίτευγμα μας.
Φεύγοντας, αποκομίζουμε νέες γνώσεις και γεύσεις διευρύνοντας τους γευστικούς μας ορίζοντες, καθώς και τις συνταγές που ετοιμάσαμε και φυσικά το πιστοποιητικό παρακολούθησης του μαθήματος “best traditional cooking”.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

  • 1 – 15

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Επαγγελματίας σεφ της ελληνικής κουζίνας (Ελληνικά / Αγγλικά)
  • Παραδοσιακός ελληνικός καφές και βουτήματα
  • Γευστικές δοκιμές
  • Συνταγές
  • Γαστρονομικά tips
Κατέβασε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εκδρομών μας

Κάνε Κράτηση Τώρα